Choď na obsah Choď na menu
 


                                               3.

                                        E G Y P T     

 

     Ako Semi sľúbil, Roman sa nevyhol spoznať svoje najtemnejšie zážitky minulosti. V krátkom čase opätovne zasadli do elektronických kresiel s naprogramovaním do rokov 300 pred  Kristom, do oblasti Egypta a to konkrétne neďaleko pyramíd do vtedy už preslávenej Káhiry.

                                               - 8 –

 

     Údolie Nílu bolo zatiahnuté mimoriadnym zimným oparom , nad ktorým sa majestátne vynárali bielo skvejúce sa pyramídy v zimnom rannom slnku. Napriek tomu bola prijateľná teplota, okolo 14-tich stupňov nad nulou. Pravda na pomery Egypta to bolo relatívne chladno. Káhira  sa prebúdzala do zimného rána a vo vládnom paláci už bolo rušno. Jedna z dvorných dám, Hensieta skončiac svoje povinnosti u faraónovej manželky, práve rozmýšľala nad svojim prakticky voľným dňom, pretože jej denné povinnosti boli spojené iba zo špecialitami ranného kúpeľa a toalety u svojej predstavenej. Je potrebné pripomenúť že Hensieta bola veľmi krásna mladá dáma, dlhých tmavých vlasov a hádam ešte tmavších očí s mandľovým nádychom, ktoré mali v sebe záblesk istej nevyspytateľnosti . V pod tôni jej očí bolo možné vytušiť jej dravosť až sadizmus. Jej postavenie v paláci aj na verejnosti však bolo vysoké a mala takmer neobmedzenú voľnosť v rámci svojho postavenia a teda aj konania. Boli to práve mladí muži, ktorí doplácali na jej nevyspytateľnosť a zvrátenosť. Už dlhšiu dobu mala zasa vyhliadnutého jedného mladého otroka, ktorý pracoval v kuchyni. Cítil jej žiadostivý pohľad a nevedel od nej odtrhnúť oči. Semi a Roman za pochopenia tejto situácie opätovne stáli pred svojim ja, v podobe ženy v starovekom Egypte. Cítili jej nepokoj, nevyrovnanosť a jej zvrátené túžby. Hlboko nimi otriasol pocit Hensiety, pretože ako rozmýšľala ona, bolo to práve aj ich vedomím. Zhrozili sa myšlienky, čím sa práve Hensieta zapodievala. Keď vychádzala z rozsiahlych miestností paláca, zamierila si to rovno do kuchyne. Nebolo jej problémom vyvolať mladého otroka Sajního, pretože jej príkaz bol vlastne rozkazom. Sajní chvejúc sa po celom tele ju mlčky nasledoval. Roman   a Semi by boli najradšej skríkli na plné hrdlo , „ Sajní nechoď za ňou, veď je to tvoja smrť.“ ale žiaľ z roku 2658, boli obaja naprogramovaní tak, že nemohli zasahovať do svojich minulých životov a nakoniec neboli ani viditeľní a počuteľní pre tých čo v tejto dobe žili. V podstate však ani nebolo reálne, aby mohli meniť určitý chod dejín, vyššia moc to jednoducho nedovolila, pretože tým by sa menili dejiny v úplnej zásade celý chod. Spočívalo to vlastne v čase v jeho reálnej podstate pre túto dobu. O podstate času sa zmienime ešte trocha neskôr. Dosť na tom , že vyššia  moc, mohla dovoliť len to, čo dovoliť mohla.

 

     Sajní užasnutý krásou a prepychom dvornej dámy, ju sledoval ako vstupuje do ružovkastého kúpeľa, plného ružových lupeňov.

- Poď, môj miláčik, poď sa očistiť so mnou.

Sajní však v mladíckych rozpakoch svojho chlapčenského panenstva a s pocitom búchajúceho srdca, kdesi v hrdle, nebol schopný vlastného pohybu. Hensieta vyšla z kúpeľa a chytila Sajního za ruky a viedla ho do kúpeľa. Sajního oblial mokrý pot a prudké vzrušenie.

- Poď Sajní, poď. S týmito slovami ho začala zobliekať s otrockých šiat. Jeho mladistvosť a cudnosť  mu bránila sa poddávaniu tejto ženy a inštinktívne sa od nej odťahoval.

- Poď Sajní, mámivo podmaňovala jeho myseľ, konanie a telo. Sajní sa ocitol v príjemnom voňavom kúpeli priestornej vane. Jeho krásne vyvinuté mladícke bolo nabité energiou a túžbou po Hensiete, ktorá ho vzrušovala svojim zvláštnym ženským pôvabom.

     Hensietine oči sa v blízkosti Sajního ešte z väčšmi zúžili a dosiahli démonického pohľadu na mladíka , ktorého telo sa vo vode a jej blízkosti uvoľňovalo. Jej predstavivosť v smrti mladíka, ktorého by sa zmocnila sa stupňovalo a prebehol ňou kŕč chcenia a prudkej živočíšnej túžby , po tele nevinného Sajního. Ich vzájomné vzrušenie sa stupňovalo a Sajní sa predsa len priblížil ku Hensiete, ktorá všemožne potláčala svoje sadistické chúťky, chcela si ich vychutnať vo svojej izbe, kde bola na to zvyknutá.

- Sajní poď so mnou do spálne, už sme obaja čistí. Nechápal, prečo by mali odtiaľ odísť, keď je tu tak krásne a dobre a nikto ich neruší. Z nevôľou vychádzal z kúpeľa a nasledoval Hensietu do jej obývacích priestorov, ktoré boli na jej pomery luxusné. 

                                               - 9 –

 

     Opantaný jej vôňou, jej krásou tela, jej mámením, ju nasledoval do spálne. Široká nádherná posteľ, vystlaná tými najemnejšími kožušinami, bola priam pozývajúca ku ľahnutiu. Hensieta zhodila zo seba už iba taký ľahký závoj a ľahla si do postele, vyžívajúc sa na pohľade Sajního, ktorý ju pohľadom priam hltal. Prišiel ku nej, a ich telá sa spojili v ľúbostnom ošiali. V tom sa naskytol Romanovi a Semimu otrasný pohľad, keď Hensiata siahla pod vankúš a dômyselným, vopred pripraveným zariadením, v podobe sťahujúcej sa slučky túto natiahla na Sajního hrdlo a jeho telo sa začalo zmietať v smrteľných kŕčoch . Hensieta pri tomto akte dosiahla svojho zvráteného uspokojenia.

Zviera!!! Skríkol Roman.

- To nie je zviera, žiaľ je to ľudský tvor a najhoršie na tom je, že si to ty a vlastne aj ja vo svojej minulej podobe. Taký a obdobný osud krutosti nás prenasledoval aj v ďalších minulých životoch. Teraz už vieš, prečo sme museli tak zúfalo v budúcich životoch zomierať. V osobe Hensiety sme mali svoje osobné vyvrcholenie zla , pretože tak ako to urobila Sajnímu, tak to urobila ešte ďalším desiatkam otrokom a beztrestne unikala spravodlivému potrestaniu. Trestal ju  však jej ďalší život v nasledujúcich životoch a teda vlastne aj nás.

- Ver mi  Semi, že nemám absolútne chuť, vidieť svoje ďalšie osudy. Je to priam hnusné. 

 

Pokračovanie, klikni :    /clanky/maly--navrat 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.